GOUDEN ONDERSCHEIDINGEN TIJDENS DE NATIONALE SLAGERS VAKWEDSTRIJDEN NOV 2019

Culinaire Slagerij Wapenaar uit Vlaardingen heeft zondag 3 november 2019 veel prijzen in ontvangst mogen nemen tijdens de Nationale Slagers Vakwedstrijden (VAS) in Nieuwegein. Hier werden door een vakjury honderden ingezonden producten op kleur, geur, samenstelling, afwerking en smaak beoordeeld.

Culinaire Slagerij Wapenaar heeft veel gouden onderscheidingen in de wacht gesleept. De ‘gouden’ (scharrelvlees) producten met een maximale score zijn: runder hachee, corned beef, gebraden gehaktballen, Vlaardingse boterhamworst en de nieuwe rookworst ‘grof’.

Gelukkig is er steeds meer aandacht voor de relatie tussen voeding en gezondheid. Vragen als: waar komt een product vandaan, wat zit er eigenlijk allemaal in en hoe puur is een product, zijn belangrijke vragen. Bij Slagerij Wapenaar weten ze als geen ander waar het vlees vandaan komt, hoe het opgroeit en hoe de producten in eigen huis vervaardigd worden. De bedrijfsslogan: “Bewust lekker eten” is niet voor niets gekozen.
Door aan (vak)wedstrijden mee te doen willen Marianne, Arno en Edwin Wapenaar samen met hun medewerkers van Culinaire Slagerij Wapenaar hun kwalitatieve doelstellingen voor de klanten (blijven) bewaken.