Winnaar Gouden Slagers ring 2018

Uit handen van Marijke Buijs, hoofdredacteur van Vleesmagazine, ontving Arno Wapenaar de prestigieuze Gouden Slagersring.

Tijdens de keuring heeft de jury bijna zestig producten bekeken, geroken en geproefd. Na een lang beraad is de jury unaniem tot winnaar Arno Wapenaar gekomen.

Wedstrijdleider Paul van Trigt is zeer te spreken over het winnende product. ‘De Power meat bar crunch past perfect bij de huidige gezondheidstrends. Het is een magere snack die bomvol eiwitten zitten. Ideaal voor na het sporten, maar het kan op elk moment van de dag worden geconsumeerd. Tevens is het product makkelijk te maken voor slagers.’

Prestigieuze vakwedstrijd

De Gouden Slagersring is een initiatief van Vleesmagazine in samenwerking met de brancheorganisatie KNS, SVO vakopleiding food en de Broederschap van de Gouden Slagersring en wordt al sinds 1953 uitgereikt. In aanmerking komen innovatieve producten die voor minstens 40 procent uit vlees bestaan en een significant lager natriumgehalte hebben (waarbij de receptenmap voor het Slagersbedrijf de norm is) en economisch goed te vermarkten zijn.